11-04-202409:29

Тренінг «Створення та розвиток громадської організації», який організував Благодійний фонд «Рокада» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Заступник начальника відділу державної реєстрації громадських формувань у Хмельницькій області Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ Наталія ЧОРНА взяла участь у проведенні серії тренінгів «Створення та розвиток громадської організації», які організував Благодійний фонд «Рокада» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Учасники тренінгу - представники громад Хмельницької області, які планують відкривати громадські організації або зіткнулися з проблемами та труднощами під час створення чи звітування громадської організації, а також зацікавлені у написанні грантів та реалізації власних ідей.
Під час заходу розглянули особливості створення та діяльності молодіжних та дитячих громадських організацій, вимоги до вікового цензу засновників, членів та керівних органів молодіжних та дитячих громадських організацій.
Також звернули увагу учасників тренінгу на правильне оформлення документів, основні помилки при їх складанні та ознайомили з найпоширенішими підставами відмови під час створення громадських організацій.