04-03-202408:00

Результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Всеукраїнський конкурс ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації,Всеукраїнського товариства «Знання» Українита ін.

Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

Щорічний Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України засновано за ініціативи Герасименка Олександра Олександровича, Президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

Прийом конкурсних робіт тривав з 10.10.2023 по 06.01.2024
За вказаний період у Всеукраїнському конкурсі взяло участь 20187 учасників.
До оцінювання робіт конкурсантів були залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.
За результатами відбору Всеукраїнського Конкурсу визначено переможців.

Результати Переможців